Kinderdagverblijf Suusje

Kinderdagverblijf Suusje is een Kinderopvang gelegen aan Dorpstraat 86 in Veldhoven.

Kinderdagverblijf Suusje heeft vijf aparte huiskamers met een horizontale indeling van de groepssamenstelling. Het kinderdagverblijf is uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant in 2017 en 2018. De medewerksters van Kinderdagverblijf Suusje zijn gediplomeerd en zorgen met enthousiasme voor een fijne dag voor de kinderen, waarbij ze leren omgaan met andere kinderen. Het kinderdagverblijf streeft ernaar een fijne, veilige, vertrouwde, kleinschalige en persoonlijke omgeving te bieden. Ze hechten waarde aan het vertrouwde gevoel van een kind dat jou vertrouwd, weten bij wie jij jouw kind vandaag brengt. Pedagogische medewerkers krijgen jaarlijks scholing en coaching om in ontwikkeling te blijven en hun kennis te vergroten. Het kinderdagverblijf ziet steeds vaker kinderen met allergieën, zoals koemelkallergie, coeliakie en notenallergie. Het kinderdagverblijf is gevestigd aan de Dorpstraat 86 in Veldhoven, Nederland.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Suusje in Veldhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veldhoven? Bij Kinderdagverblijf Suusje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Suusje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Suusje is een Kinderopvang gelegen aan Dorpstraat 86 in Veldhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Veldhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Suusje in Veldhoven

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Suusje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Suusje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Suusje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Suusje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Suusje

Bezoekers bekeken ook