Kibeo Molenlaan

Kibeo Molenlaan is een Kinderopvang gelegen aan Molenlaan 26 in Sommelsdijk.

Kibeo Molenlaan 26 in Sommelsdijk is een kinderopvang waar kinderen veel te zien, ontdekken en doen hebben. Ze kunnen buiten avonturen beleven in de tuin en binnen spelen in uitdagende hoeken. Peuters worden gestimuleerd om alles te leren wat ze nodig hebben voor de kleuterschool. Er worden gecertificeerde activiteitenprogramma's gebruikt om de ontwikkeling van het kind te stimuleren. Ook is er voorschoolse opvang en naschoolse opvang waar kinderen de ruimte krijgen om hun talenten te ontdekken en samen te werken met vriendjes en vriendinnetjes. Kibeo Molenlaan 26 is gevestigd in de openbare basisschool J.C. van Gent en werkt nauw samen met de school. Ouders zijn altijd welkom om langs te komen en te zien of Kibeo bij hen en hun kind past. Er zijn aangepaste openingstijden op sommige dagen.

Meer informatie over Kibeo Molenlaan in Sommelsdijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Sommelsdijk? Bij Kibeo Molenlaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kibeo Molenlaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kibeo Molenlaan is een Kinderopvang gelegen aan Molenlaan 26 in Sommelsdijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Sommelsdijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kibeo Molenlaan in Sommelsdijk

Wil je weten wat Kibeo Molenlaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kibeo Molenlaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kibeo Molenlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kibeo Molenlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kibeo Molenlaan

Bezoekers bekeken ook