Partou In De Bloei

Partou In De Bloei is een Kinderopvang gelegen aan Anjerstraat 56 in Hoogkarspel.

Dit artikel gaat over kinderdagverblijf In de Bloei in Hoogkarspel. Het kinderdagverblijf heeft een warme en lichte inrichting met veel ramen en een eigen speelhoek voor elke groep. Ze bieden een huiselijke sfeer waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en hun nieuwe wereld te ontdekken. Het kinderdagverblijf heeft drie verticale groepen, waarin kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar zitten. Ze hebben dezelfde groep en pedagogisch medewerkers gedurende hun tijd op het kinderdagverblijf, wat een veilig gevoel geeft en de taalontwikkeling en sociale vaardigheden stimuleert. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport bekijken en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf lezen. De kosten van kinderopvang hangen af van de persoonlijke situatie en kunnen worden berekend met de rekentool van het kinderdagverblijf. Er is ook de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen of je kind vrijblijvend in te schrijven.

Meer informatie over Partou In De Bloei in Hoogkarspel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogkarspel? Bij Partou In De Bloei kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou In De Bloei geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou In De Bloei is een Kinderopvang gelegen aan Anjerstraat 56 in Hoogkarspel. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogkarspel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou In De Bloei in Hoogkarspel

Wil je weten wat Partou In De Bloei te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou In De Bloei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou In De Bloei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou In De Bloei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou In De Bloei

Bezoekers bekeken ook