Partou De Groene Dijk

Partou De Groene Dijk is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 1 in Andijk.

De website is beschikbaar in het Engels en Nederlands en biedt hulp in de eigen taal via de livechat. De buitenschoolse opvang bij Partou de Groene Dijk in Andijk biedt diverse activiteiten, zoals twister, schilderen, pizza maken en knikkerbanen bouwen. Er is een gymzaal voor sport en spel, een plein om te spelen en hutten te bouwen, en het nabijgelegen Park de Put is ideaal voor speurtochten en picknicks. De medewerkers halen kinderen op van verschillende scholen en bieden ook voor- en naschoolse opvang. Met de app kunnen ouders de hele dag meeleven met hun kind. De bso heeft twee leeftijdsgroepen (4-13 jaar) en is geopend vanaf sluitingstijd van de school tot 18.30 uur. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de GGD heeft de bso beoordeeld. Het pedagogisch beleid, tarieven en algemene voorwaarden zijn beschikbaar op de website. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven. Er is ook een rekentool om de netto kosten van kinderopvang te berekenen.

Meer informatie over Partou De Groene Dijk in Andijk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Andijk? Bij Partou De Groene Dijk kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou De Groene Dijk geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou De Groene Dijk is een Kinderopvang gelegen aan Sportlaan 1 in Andijk. Ideaal dus als je in de omgeving van Andijk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou De Groene Dijk in Andijk

Wil je weten wat Partou De Groene Dijk te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou De Groene Dijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou De Groene Dijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou De Groene Dijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou De Groene Dijk

Bezoekers bekeken ook