Kinderdagverblijf Kaluna

Kinderdagverblijf Kaluna is een Kinderopvangbureau gelegen aan Poortwachter 57-61 in Alphen aan den Rijn.

In het kinderdagverblijf Kaluna in Alphen aan den Rijn wordt de Scandinavische visie op kinderopvang gehanteerd, waarbij veel nadruk wordt gelegd op buitenactiviteiten. Er wordt veel waarde gehecht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen en er worden verschillende activiteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. Elke dag wordt er geprobeerd om met de kinderen naar buiten te gaan, waarbij ze beschermd worden tegen de zon en eventuele tocht. Daarnaast worden er feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals met Pasen en het jaarfeest, waarbij de hele familie op de foto mag. Ook is er aandacht voor de natuur, bijvoorbeeld door kuikentjes op het kinderdagverblijf te hebben en uitstapjes te maken om de natuur te ontdekken. Op 5 december wordt Sinterklaas gevierd met het bakken van pepernoten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Kaluna in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf Kaluna kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Kaluna geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Kaluna is een Kinderopvang gelegen aan Poortwachter 57-61 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Kaluna in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Kaluna te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Kaluna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Kaluna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Kaluna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Kaluna

Bezoekers bekeken ook