Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom

Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom is een Kinderopvang gelegen aan Van Beethovenlaan 10 B in Voorschoten.

Kinderopvang De Sterrenboom in Voorschoten biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en naschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar. De kinderen hebben veel ruimte om buiten te spelen in de grote tuin. De kinderopvang is gebaseerd op Noorse kwaliteiten, waarbij kinderen de ruimte krijgen om zelf te ontdekken. Er wordt gezond en gevarieerd gegeten en er is veel aandacht voor beweging en het maken van groene keuzes. Ouders zijn positief over de betrokkenheid en zorgzaamheid van de medewerkers. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen of direct inschrijven. De kinderopvang bevindt zich op Beethovenlaan 10B in Voorschoten.

Meer informatie over Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom in Voorschoten

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Voorschoten? Bij Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom is een Kinderopvang gelegen aan Van Beethovenlaan 10 B in Voorschoten. Ideaal dus als je in de omgeving van Voorschoten je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom in Voorschoten

Wil je weten wat Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom te bieden heeft? Bekijk dan de website van Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Norlandia kinderopvang - KDV en BSO Sterrenboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Norlandia kinderopvang – KDV en BSO Sterrenboom

Bezoekers bekeken ook