Kinderdagverblijf Willemijntje

Kinderdagverblijf Willemijntje is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminapark 55 in Tilburg.

Kinderdagverblijf Willemijntje, gelegen aan de rand van het Wilhelminapark, biedt kinderopvang met een warme, huiselijke sfeer. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat baby's en peuters zich thuis voelen en hechten veel waarde aan interactie en contact. Daarnaast biedt het kinderdagverblijf groene kinderopvang, waar kinderen zelf groenten zaaien en verzorgen. Buiten spelen is ook belangrijk en elke dag gaan de kinderen naar buiten, zelfs bij slecht weer. Het kinderdagverblijf werkt met het VVE-programma 'Startblokken' om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Ook is er een warme overdracht naar Bso Tiliander, een dependance van kindercentrum Willemijntje. Het kinderdagverblijf heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Willemijntje in Tilburg

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Tilburg? Bij Kinderdagverblijf Willemijntje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Willemijntje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Willemijntje is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminapark 55 in Tilburg. Ideaal dus als je in de omgeving van Tilburg je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Willemijntje in Tilburg

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Willemijntje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Willemijntje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Willemijntje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Willemijntje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Willemijntje

Bezoekers bekeken ook