Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Groenendaal 3 in Krimpen aan den IJssel.

Kinderdagverblijf Groenendaal is gevestigd in een mooi gebouw in Krimpen aan den IJssel. Het kinderdagverblijf heeft vijf verticale groepen en een 3+ groep. Ze bieden Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) aan met behulp van het programma Uk en Puk. Het kinderdagverblijf ligt centraal in de buurt van verschillende basisscholen. Ouderbetrokkenheid is erg belangrijk en ouders kunnen zich aanmelden voor de oudercommissie. Het kinderdagverblijf is goed bereikbaar met de bus en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur, ook tijdens schoolvakanties.

Meer informatie over Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Krimpen aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Bij Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) is een Kinderopvang gelegen aan Groenendaal 3 in Krimpen aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Krimpen aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) in Krimpen aan den IJssel

Wil je weten wat Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Groenendaal, KindeRdam (kinderdagverblijf)

Bezoekers bekeken ook