Kinderdagpaleizen

Kinderdagpaleizen is een Kinderopvang gelegen aan Tedingh van Berkhoutplantsoen in Monnickendam.

Kinderdagpaleizen is een kinderopvang met drie vestigingen in Zaandam, Monnickendam en Amersfoort. Ze bieden zorg aan 20 tot 23 kinderen verdeeld over 2 groepen. De kinderdagpaleizen hebben een groot assortiment aan speelattributen en zorgen voor een verse warme maaltijd voor de kinderen. Ze werken met vaste teams en gezichten om vertrouwdheid en persoonlijk contact te bevorderen. De locaties zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur en beschikken over een ruime buitenspeelplaats. Je kunt een rondleiding aanvragen of je kind direct inschrijven bij een van de locaties.

Meer informatie over Kinderdagpaleizen in Monnickendam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Monnickendam? Bij Kinderdagpaleizen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagpaleizen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagpaleizen is een Kinderopvang gelegen aan Tedingh van Berkhoutplantsoen in Monnickendam. Ideaal dus als je in de omgeving van Monnickendam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagpaleizen in Monnickendam

Wil je weten wat Kinderdagpaleizen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagpaleizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagpaleizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagpaleizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagpaleizen

Bezoekers bekeken ook