Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan De Weert 1 in Abcoude.

Kinderdagverblijf Droomboom bevindt zich in een rustige woonwijk in Abcoude, omgeven door veel groen. Het gebouw is speciaal ontworpen voor kinderopvang en heeft een huiselijke sfeer en een prachtige ontdekkingstuin. Het kinderdagverblijf biedt verschillende groepen en activiteiten aan, zowel binnen als buiten. Vanaf september zullen er ook muzieklessen worden gegeven in samenwerking met de muziekschool. Verder zijn er nog verschillende onderwerpen zoals online inschrijving, tarieven, veelgestelde vragen en het pedagogisch beleid waar ouders meer informatie over kunnen vinden. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan professionaliteit en zorgzaamheid en ouders zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de locatie.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) in Abcoude

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Abcoude? Bij Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan De Weert 1 in Abcoude. Ideaal dus als je in de omgeving van Abcoude je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) in Abcoude

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Droomboom (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook