Kinderdagverblijf De Oceaan

Kinderdagverblijf De Oceaan is een Kinderopvang gelegen aan Parkrijklaan 121C in Assendelft.

In de tekst wordt informatie gegeven over kinderdagverblijf De Oceaan in Assendelft. De locatie bevindt zich in basisschool De Oceaan en biedt kinderopvang, peuterspelengroep en buitenschoolse opvang aan. Er is veel ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten, en er zijn ook gymzalen beschikbaar. Het team van pedagogisch medewerkers is divers en werkt met passie om een mooie dag voor de kinderen te creëren. De locatiemanager, Monique, vindt het contact met het team, ouders en kinderen erg belangrijk. Er is ook een babygroep beschikbaar waar de allerkleinsten alle aandacht krijgen. Er wordt gewerkt volgens een pedagogische werkwijze die wordt uitgewerkt in het algemene pedagogisch beleid van TintelTuin. Mensen kunnen contact opnemen voor meer informatie of een rondleiding. De tekst bevat ook positieve reacties van ouders over de opvang. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Oceaan in Assendelft

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Assendelft? Bij Kinderdagverblijf De Oceaan kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Oceaan geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Oceaan is een Kinderopvang gelegen aan Parkrijklaan 121C in Assendelft. Ideaal dus als je in de omgeving van Assendelft je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Oceaan in Assendelft

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Oceaan te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Oceaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Oceaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Oceaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Oceaan

Bezoekers bekeken ook