Kindcentrum de Vloot

Kindcentrum de Vloot is een Kinderopvang gelegen aan De Vloot 99 in Maassluis.

Kindcentrum De Vloot is een kinderopvanglocatie in Maassluis. Het centrum bevindt zich in een multifunctioneel gebouw en biedt verschillende faciliteiten, zoals een ontmoetingsruimte, een restaurant en een kapsalon. De locatie heeft twee speelpleinen, een zandbak, een moestuin en een beweegtuin. Er zijn samenwerkingsverbanden met verschillende partners, zoals vrijwilligers en studenten, om activiteiten voor de kinderen te organiseren. Het kindcentrum is open van 7.30 tot 18.30 uur, behalve op nationale feestdagen. Er wordt gewerkt volgens het opendeurenbeleid, waarbij groepen samen activiteiten kunnen doen. Er wordt een rijke speel-leeromgeving geboden met uitdagende spelmaterialen en begeleiding. De emotionele veiligheid staat voorop en ouders worden gezien als partners in de ontwikkeling van de kinderen. Er wordt gezorgd voor een huiselijke omgeving en gezonde voeding.

Meer informatie over Kindcentrum de Vloot in Maassluis

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Maassluis? Bij Kindcentrum de Vloot kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindcentrum de Vloot geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindcentrum de Vloot is een Kinderopvang gelegen aan De Vloot 99 in Maassluis. Ideaal dus als je in de omgeving van Maassluis je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindcentrum de Vloot in Maassluis

Wil je weten wat Kindcentrum de Vloot te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindcentrum de Vloot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindcentrum de Vloot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindcentrum de Vloot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindcentrum de Vloot

Bezoekers bekeken ook