KDV 't Krieltje

KDV 't Krieltje is een Kinderopvang gelegen aan Schelpenbolweg 21 in Slootdorp.

In dit artikel wordt informatie gegeven over 't Krieltje, een particuliere kinderopvang op een boerderij. Het kinderdagverblijf heeft maximaal 30 kindplaatsen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar oud. Het doel van 't Krieltje is om een plek te creëren waar kinderen en ouders zich welkom voelen en graag komen. De pedagogisch medewerkers kennen de kinderen en ouders goed en zorgen voor een veilige omgeving. Kinderen worden gestimuleerd om te spelen en te klauteren. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met 't Krieltje tijdens werkdagen tussen 07.00 en 18.00 uur. Het artikel eindigt met contactinformatie.

Meer informatie over KDV 't Krieltje in Slootdorp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Slootdorp? Bij KDV 't Krieltje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV 't Krieltje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV 't Krieltje is een Kinderopvang gelegen aan Schelpenbolweg 21 in Slootdorp. Ideaal dus als je in de omgeving van Slootdorp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV 't Krieltje in Slootdorp

Wil je weten wat KDV 't Krieltje te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV 't Krieltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV 't Krieltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV 't Krieltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV ’t Krieltje

Bezoekers bekeken ook