Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang

Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Kalootstraat 2A in Borssele.

Omnis Kindcentrum Franck van Borssele is een plek waar onderwijs en opvang nauw samenwerken. Ze bieden een vertrouwde omgeving voor baby's, peuters en schoolkinderen om te groeien en te leren. Het team van pedagogisch medewerkers en leerkrachten is enthousiast en betrokken en bereidt kinderen voor op de toekomst. Ze werken in kleine groepen om persoonlijke aandacht te kunnen geven. In het nieuws delen ouders hun ervaringen en is er een gratis muziekpakket beschikbaar voor alle Omnis Kindcentra. Op 31 maart is er een koffiemiddag. Voor meer informatie kun je naar de website gaan of contact opnemen.

Meer informatie over Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang in Borssele

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Borssele? Bij Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Kalootstraat 2A in Borssele. Ideaal dus als je in de omgeving van Borssele je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang in Borssele

Wil je weten wat Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Omnis Kindcentrum Franck van Borssele - Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Omnis Kindcentrum Franck van Borssele – Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook