Kinderdagverblijf Dikkie Dik

Kinderdagverblijf Dikkie Dik is een Kinderopvang gelegen aan Wesselmanlaan 25 in Helmond.

Kinderdagverblijf Dikkie Dik in Helmond Warande biedt kleinschalige en huiselijke kinderopvang op het terrein van het Elkerliek ziekenhuis. Het kinderdagverblijf heeft aparte speelruimtes en een babygroep voor de allerkleinsten en organiseert uitstapjes naar het stadspark en het dierenpark. De opvang past zich aan aan de verschillende leeftijden, met rust en structuur voor de jongsten en speciale activiteiten voor de oudere kinderen. Er wordt gebruik gemaakt van Spring Actief of een VVE-methode voor spelen en ontwikkelen. Geïnteresseerden kunnen persoonlijk langskomen voor een rondleiding en contact opnemen met de klantenservice voor vragen. Het kinderdagverblijf heeft verschillende telefoonnummers en openingstijden, en is te vinden in het Landelijk Register Kinderopvang.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Dikkie Dik in Helmond

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Helmond? Bij Kinderdagverblijf Dikkie Dik kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Dikkie Dik geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Dikkie Dik is een Kinderopvang gelegen aan Wesselmanlaan 25 in Helmond. Ideaal dus als je in de omgeving van Helmond je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Dikkie Dik in Helmond

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Dikkie Dik te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Dikkie Dik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Dikkie Dik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Dikkie Dik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Dikkie Dik

Bezoekers bekeken ook