KDV de Kleurkrijtjes

KDV de Kleurkrijtjes is een Kinderopvangbureau gelegen aan Goverwellesingel 100 in Gouda.

Kinderdagverblijf de Kleurkrijtjes in Gouda bestaat uit verschillende groepen waarin specifieke aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van kinderen. Op de peutergroepen wordt VVE aangeboden door gecertificeerde pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden er ook taaldanslessen gegeven, waarbij kinderen op een muzikale en dansende manier nieuwe woorden en thema's leren. Het kinderdagverblijf werkt met het VVE-programma Uk & Puk, dat gericht is op de ontwikkeling van peuters. Het kinderdagverblijf is gevestigd in de kindvriendelijke wijk Goverwelle in Gouda en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7:00 tot 18:30. Het adres is Goverwellesingel 100, 2807 DX Gouda.

Meer informatie over KDV de Kleurkrijtjes in Gouda

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Gouda? Bij KDV de Kleurkrijtjes kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij KDV de Kleurkrijtjes geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

KDV de Kleurkrijtjes is een Kinderopvang gelegen aan Goverwellesingel 100 in Gouda. Ideaal dus als je in de omgeving van Gouda je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

KDV de Kleurkrijtjes in Gouda

Wil je weten wat KDV de Kleurkrijtjes te bieden heeft? Bekijk dan de website van KDV de Kleurkrijtjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KDV de Kleurkrijtjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KDV de Kleurkrijtjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. KDV de Kleurkrijtjes

Bezoekers bekeken ook