Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang

Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Vuurlaan 3 in Alphen aan den Rijn.

Kinderdagverblijf De Toverballenboom is gelegen in de wijk Kerk en Zanen, in de buurt van scholen, winkels en het Europapark. Het kinderdagverblijf heeft een groene tuin die fungeert als extra speelkamer, met een atelier in het tuinhuis en speciale slaapplekken buiten. Het gebouw heeft twee verdiepingen, met een grote speelhal boven met een klimwand en glijbaan. Er is veel aandacht voor de vertrouwde sfeer van de eigen groep, maar kinderen krijgen ook de mogelijkheid om andere groepen te leren kennen. Elke dag is anders in De Toverballenboom, waar kinderen nieuwe dingen ontdekken in de prachtige natuurtuin. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de klantenservice.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Bij Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Vuurlaan 3 in Alphen aan den Rijn. Ideaal dus als je in de omgeving van Alphen aan den Rijn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang in Alphen aan den Rijn

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Toverballenboom - Junis Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Toverballenboom – Junis Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook