Kinderdagverblijf "Jan Huygen"

Kinderdagverblijf "Jan Huygen" is een Kinderopvang gelegen aan Springersdiep 11 in Capelle aan den IJssel.

Jan Huygen is een kleinschalige kinderopvang in Capelle aan den IJssel die al sinds 1999 persoonlijke en huiselijke opvang biedt. Bij Jan Huygen kunnen ouders hun kinderen inschrijven door contact op te nemen met eigenaar Annemiek. Tijdens een kennismaking wordt er uitleg gegeven over de werkwijze en kunnen er vragen worden gesteld. Als er nog plek is en ouders besluiten om hun kindje bij Jan Huygen te brengen, vullen ze een inschrijfformulier in en ontvangen ze een contract. Voordat de opvang begint, komt het kindje wennen op de kinderopvang. De wenperiode bestaat uit twee dagdelen van drie uur, waarbij er ook een afstemgesprek plaatsvindt om de wensen van de ouders te bespreken. Op de eerste dag van de opvang worden ouders en kinderen vriendelijk ontvangen door de pedagogische medewerkers. Jan Huygen heeft positieve referenties van ouders ontvangen en biedt ook verschillende thema-activiteiten aan. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:30 uur.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "Jan Huygen" in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Capelle aan den IJssel? Bij Kinderdagverblijf "Jan Huygen" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "Jan Huygen" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "Jan Huygen" is een Kinderopvang gelegen aan Springersdiep 11 in Capelle aan den IJssel. Ideaal dus als je in de omgeving van Capelle aan den IJssel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "Jan Huygen" in Capelle aan den IJssel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "Jan Huygen" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "Jan Huygen" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "Jan Huygen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "Jan Huygen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “Jan Huygen”

Bezoekers bekeken ook