Kinderdagverblijf "De Schat"

Kinderdagverblijf "De Schat" is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Waspik.

Kinderopvang 'De Schat' is gevestigd in Noord-Brabant en heeft vestigingen in Waspik, Wijk en Aalburg, Breda, Sprang-Capelle en Eethen. Ze bieden hele, halve en flexibele opvang aan die aangepast kan worden aan de situatie van de ouders/verzorgers. De openingstijden zijn van 07.30 uur tot 18.30 uur en verlenging is mogelijk op aanvraag. Het kinderdagverblijf is 52 weken per jaar geopend, behalve in het weekend en op nationale feestdagen. De kinderopvang staat voor kwaliteit en biedt een deskundig, pedagogisch gekwalificeerd en enthousiast team. Ze hebben een binnenruimte die een gevoel van geborgenheid geeft en beschikken over geschikt speelgoed. Ze vinden een goede overdracht naar de ouders/verzorgers belangrijk en staan open voor nieuwe ideeën. De contactgegevens zijn: Wilhelminastraat 6, 5165 TJ Waspik, telefoonnummer 0416- 53 24 19, e-mailadres info@kinderdagverblijfdeschat.nl.

Meer informatie over Kinderdagverblijf "De Schat" in Waspik

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Waspik? Bij Kinderdagverblijf "De Schat" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf "De Schat" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf "De Schat" is een Kinderopvang gelegen aan Wilhelminastraat 6 in Waspik. Ideaal dus als je in de omgeving van Waspik je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf "De Schat" in Waspik

Wil je weten wat Kinderdagverblijf "De Schat" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf "De Schat" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf "De Schat"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf "De Schat" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf “De Schat”

Bezoekers bekeken ook