Solidoe Baloe

Solidoe Baloe is een Kinderopvang gelegen aan Herman Gorterhof 1 in Uithoorn.

Solidoe is een kinderopvangorganisatie met verschillende locaties in Aalsmeer, De Kwakel, Kudelstaart en Uithoorn. Ze bieden opvang voor baby's, peuters en kinderen van 4 tot 13 jaar, evenals warme maaltijden en workshops. Solidoe streeft ernaar om een gezonde en veilige omgeving te bieden waarin kinderen zich thuis voelen, ongeacht hun culturele achtergrond. De locatie Baloe in Uithoorn is een kleinschalig kinderdagverblijf met twee babygroepen en één peutergroep. Ze hebben een groene buitenruimte waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Solidoe is het hele jaar door geopend en biedt verschillende soorten contracten aan. Daarnaast heeft Solidoe een oudercommissie en een raad van toezicht. Ze hebben ook vacatures beschikbaar voor geïnteresseerde medewerkers.

Meer informatie over Solidoe Baloe in Uithoorn

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Uithoorn? Bij Solidoe Baloe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Solidoe Baloe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Solidoe Baloe is een Kinderopvang gelegen aan Herman Gorterhof 1 in Uithoorn. Ideaal dus als je in de omgeving van Uithoorn je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Solidoe Baloe in Uithoorn

Wil je weten wat Solidoe Baloe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Solidoe Baloe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solidoe Baloe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solidoe Baloe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Solidoe Baloe

Bezoekers bekeken ook