Kinderopvang Bambino

Kinderopvang Bambino is een Kinderdagopvang gelegen aan Horstakker 40 in Erp.

Bambino is een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO) dat altijd in beweging is en zich richt op de ontwikkeling van kinderen. Ze bieden opvang voor baby's, peuters, kleuters en kinderen op twee locaties in Erp. Bij Basisschool Maria zijn er drie verticale groepen waar kinderen van 0-4 jaar samen leren. Daarnaast is er buitenschoolse opvang op zowel Basisschool Maria als Basisschool De Empel. Bambino stimuleert kinderen om zichzelf te zijn en zal er alles aan doen om hen daarin te ondersteunen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen om een afspraak te maken en de locaties te bezoeken. Bambino is het hele jaar geopend en biedt verschillende faciliteiten en activiteiten voor kinderen. Contactgegevens en algemene informatie zijn beschikbaar op hun website.

Meer informatie over Kinderopvang Bambino in Erp

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Erp? Bij Kinderopvang Bambino kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Bambino geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Bambino is een Kinderopvang gelegen aan Horstakker 40 in Erp. Ideaal dus als je in de omgeving van Erp je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Bambino in Erp

Wil je weten wat Kinderopvang Bambino te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Bambino of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Bambino? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Bambino het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Bambino

Bezoekers bekeken ook