Kids-world

Kids-world is een Kinderopvang gelegen aan Areven 5 in Eersel.

Kinderopvang Kids World is een kleinschalige kinderopvang met een huiselijke sfeer waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Op de website van Kids World is het mogelijk om je kinderen aan te melden via het aanmeldformulier. Er zijn ook recente berichten te vinden, zoals een aankondiging over de verhuizing van het kantoor en informatie over vacatures voor pedagogisch medewerkers. Daarnaast worden de openingstijden van Kids World vermeld, waarbij de opvang gesloten is op zaterdag en zondag. Voor meer informatie en contactgegevens kan er naar de website van Kids World worden gegaan.

Meer informatie over Kids-world in Eersel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eersel? Bij Kids-world kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kids-world geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kids-world is een Kinderopvang gelegen aan Areven 5 in Eersel. Ideaal dus als je in de omgeving van Eersel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kids-world in Eersel

Wil je weten wat Kids-world te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kids-world of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids-world? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids-world het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kids-world

Bezoekers bekeken ook