Kinderopvang Onder de Pannen

Kinderopvang Onder de Pannen is een Kinderopvang gelegen aan Brabantlaan 75 in Vught.

Onder de Pannen is een professionele kinderdagverblijf en peuterspeelzaal waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Ze bieden voorschoolse en buitenschoolse opvang en geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Ze werken samen met basisscholen in Vught en hebben vijf kleine groepen voor kinderopvang en twee peuterspeelzalen. Ze bieden ook voor- en naschoolse opvang met afwisseling en leuke workshops. Er zijn vacatures beschikbaar voor een vaste invalkracht en een combinatie van buitenschoolse opvang en dagopvang.

Meer informatie over Kinderopvang Onder de Pannen in Vught

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vught? Bij Kinderopvang Onder de Pannen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Onder de Pannen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Onder de Pannen is een Kinderopvang gelegen aan Brabantlaan 75 in Vught. Ideaal dus als je in de omgeving van Vught je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Onder de Pannen in Vught

Wil je weten wat Kinderopvang Onder de Pannen te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Onder de Pannen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Onder de Pannen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Onder de Pannen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Onder de Pannen

Bezoekers bekeken ook