Partou Kids Campus

Partou Kids Campus is een Kinderopvang gelegen aan De Zandkampen 48a in Zaltbommel.

Deze tekst gaat over de buitenschoolse opvang (bso) bij Smallsteps Kids Campus in Zaltbommel. De bso biedt kinderen een plek om tot rust te komen na een drukke schooldag. De kinderen kunnen zelf kiezen welke activiteiten ze willen doen, zoals knutselen, koken of buiten spelen. De bso haalt kinderen op van verschillende scholen in de omgeving. Er zijn twee verticale groepen waar kinderen van 4 tot 13 jaar bij elkaar zitten. De bso is geopend van 7.00 tot 8.30 uur en van sluitingstijd school tot 18.30 uur. Tijdens vakanties en studiedagen is de bso de hele dag open. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de GGD heeft de bso beoordeeld. Verder zijn er nog veelgestelde vragen te vinden op de website en kun je je kind inschrijven voor een rondleiding of een persoonlijk aanbod ontvangen. Het is ook mogelijk om de netto kosten voor kinderopvang te berekenen met een rekentool.

Meer informatie over Partou Kids Campus in Zaltbommel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zaltbommel? Bij Partou Kids Campus kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Kids Campus geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Kids Campus is een Kinderopvang gelegen aan De Zandkampen 48a in Zaltbommel. Ideaal dus als je in de omgeving van Zaltbommel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Kids Campus in Zaltbommel

Wil je weten wat Partou Kids Campus te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Kids Campus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kids Campus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kids Campus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Kids Campus

Bezoekers bekeken ook