Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co)

Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolweg 7 in Ouderkerk aan de Amstel.

Kinderdagverblijf Villa Ministek is gevestigd in brede school de Jan Hekman en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze werken met de lesmethode Uk & Puk, waarin spelend leren centraal staat. Met specifieke 3+ activiteiten en thema's bereiden ze de kinderen voor op de basisschool. Er is ook informatie beschikbaar over online inschrijving, tarieven, veelgestelde vragen en een kennismakingsboekje. Daarnaast worden er verschillende nieuwsberichten genoemd, zoals het Kind & Co Doeboek en de Sinterklaas aftelkalender. Ook wordt er informatie gegeven over het pedagogisch beleid, het pedagogisch werkplan, het GGD inspectierapport en de oudercommissie. Het adres van Villa Ministek is Schoolweg 5 in Ouderkerk aan de Amstel. Ze zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur, met uitzondering van erkende feestdagen. Er wordt ook vermeld dat Kind & Co onderdeel is van Kind & Co Ludens.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel? Bij Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) is een Kinderopvang gelegen aan Schoolweg 7 in Ouderkerk aan de Amstel. Ideaal dus als je in de omgeving van Ouderkerk aan de Amstel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) in Ouderkerk aan de Amstel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Villa Ministek (Kind & Co)

Bezoekers bekeken ook