Partou Zoete Lieve Gerritje

Partou Zoete Lieve Gerritje is een Kinderdagopvang gelegen aan Van Meeuwenstraat 14-16 in Rosmalen.

Dit artikel gaat over een kinderdagverblijf genaamd Zoete Lieve Gerritje in Rosmalen. Het kinderdagverblijf staat bekend om de huiselijke en geborgen sfeer, waarbij er veel aandacht is voor elk kind. De kinderen worden dagelijks gestimuleerd om buiten te spelen en te bewegen. Daarnaast worden er uitstapjes gemaakt naar onder andere de treinen en kinderboerderij. Bij het kinderdagverblijf wordt elke dag een warme maaltijd geserveerd, vergelijkbaar met thuis. Het kinderdagverblijf heeft zeven groepen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ouders kunnen het meest recente GGD-rapport en het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf bekijken. Daarnaast kunnen ze de tarieven berekenen en hun kind vrijblijvend inschrijven. Het kinderdagverblijf maakt deel uit van Partou B.V. en biedt onder andere muzikale activiteiten en dagelijkse updates via een app. Een dag bij het kinderdagverblijf bestaat uit onder andere bewegen, muziek maken, buiten spelen en rustmomenten. Ouders kunnen de netto kosten van de kinderopvang berekenen met behulp van een rekentool.

Meer informatie over Partou Zoete Lieve Gerritje in Rosmalen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rosmalen? Bij Partou Zoete Lieve Gerritje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Zoete Lieve Gerritje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Zoete Lieve Gerritje is een Kinderopvang gelegen aan Van Meeuwenstraat 14-16 in Rosmalen. Ideaal dus als je in de omgeving van Rosmalen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Zoete Lieve Gerritje in Rosmalen

Wil je weten wat Partou Zoete Lieve Gerritje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Zoete Lieve Gerritje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Zoete Lieve Gerritje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Zoete Lieve Gerritje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Zoete Lieve Gerritje

Bezoekers bekeken ook