Kinderopvang Het Witte Wiel

Kinderopvang Het Witte Wiel is een Kinderopvang gelegen aan Provincialeweg 4 in Veldhoven.

Bij kinderopvang Het Witte Wiel staan ze al meer dan 10 jaar klaar om kinderen te helpen in hun groei en ontwikkeling. Ze bieden verschillende programma's aan voor baby's, peuters en buitenschoolse opvang. Er wordt aangeraden om het stappenplan te volgen, waarbij je de leidster ontmoet, je dagen kiest en kan genieten van je keuze. Daarnaast kan je een pdf ontvangen met 7 tips om de kinderopvang te kiezen die bij jou past. De eigenaar van Het Witte Wiel heeft ook een boek geschreven over opvoeden met oprechte aandacht, dat te bestellen is via de website. Verder zijn er blogs te lezen over onderwerpen zoals buitenspelen met zand en water en moedermelk. De kinderopvang bevindt zich op Provincialeweg 4 in Veldhoven, Nederland.

Meer informatie over Kinderopvang Het Witte Wiel in Veldhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Veldhoven? Bij Kinderopvang Het Witte Wiel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Het Witte Wiel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Het Witte Wiel is een Kinderopvang gelegen aan Provincialeweg 4 in Veldhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Veldhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Het Witte Wiel in Veldhoven

Wil je weten wat Kinderopvang Het Witte Wiel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Het Witte Wiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Het Witte Wiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Het Witte Wiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Het Witte Wiel

Bezoekers bekeken ook