De Scheve Schuit Kinderdagverblijf

De Scheve Schuit Kinderdagverblijf is een Kinderdagopvang gelegen aan De Bleek 15 in Woerden.

Kinderdagverblijf De Scheve Schuit is een kinderdagverblijf in Woerden dat meer biedt dan alleen opvang. De pedagogisch medewerkers zorgen liefdevol voor de kinderen en stimuleren hun ontwikkeling door middel van diverse activiteiten. Het kinderdagverblijf heeft horizontale groepen, zodat de kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en de activiteiten aansluiten bij hun leeftijd. Daarnaast bieden ze vaste en flexibele opvang. Verder worden er maatregelen genomen vanwege het coronavirus en werken ze momenteel met wachtlijsten. Het kinderdagverblijf organiseert diverse activiteiten, zoals knutselen en thema's over de natuur. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over De Scheve Schuit Kinderdagverblijf in Woerden

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Woerden? Bij De Scheve Schuit Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij De Scheve Schuit Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

De Scheve Schuit Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan De Bleek 15 in Woerden. Ideaal dus als je in de omgeving van Woerden je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

De Scheve Schuit Kinderdagverblijf in Woerden

Wil je weten wat De Scheve Schuit Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van De Scheve Schuit Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Scheve Schuit Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Scheve Schuit Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. De Scheve Schuit Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook