RDV-Kids Speelboot

RDV-Kids Speelboot is een Kinderopvang gelegen aan Winston Churchilllaan 225 in Spijkenisse.

RDV-Kids is een flexibel kinderopvangcentrum in Spijkenisse dat diensten aanbiedt voor kinderen van 0-4 jaar en 4-12 jaar. Ze werken samen met verschillende instanties om ouders professionele of vrijwillige hulp te bieden. Daarnaast bieden ze ook kinderopvang en buitenschoolse opvang in het weekend aan. RDV-Kids heeft verschillende locaties in Spijkenisse en biedt vaste, flexibele en gedeeltelijk flexibele kinderopvangcontracten aan. Ze bieden ook voor- en vroegschoolse educatie (VVE) aan kinderen met een taalachterstand. De peuterspeelzaal is geïntegreerd in de kinderopvang en er is een uitgebreide dienstverlening voor ouders die kinderopvangtoeslag ontvangen of gewoon een oppas nodig hebben. Ouders kunnen online hun uren aanvragen en facturen inzien. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om kindplaatsen in te kopen of op locatie opvang te krijgen. RDV-Kids biedt flexibele opvang, hulp bij het berekenen van kinderopvangtoeslag, ontbijt en avondeten, avondopvang, gunstige tarieven en opvang per kwartier met een minimale afname van 3 uur.

Meer informatie over RDV-Kids Speelboot in Spijkenisse

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Spijkenisse? Bij RDV-Kids Speelboot kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij RDV-Kids Speelboot geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

RDV-Kids Speelboot is een Kinderopvang gelegen aan Winston Churchilllaan 225 in Spijkenisse. Ideaal dus als je in de omgeving van Spijkenisse je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

RDV-Kids Speelboot in Spijkenisse

Wil je weten wat RDV-Kids Speelboot te bieden heeft? Bekijk dan de website van RDV-Kids Speelboot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RDV-Kids Speelboot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RDV-Kids Speelboot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. RDV-Kids Speelboot

Bezoekers bekeken ook