Kruimel Eindhoven B.V.

Kruimel Eindhoven B.V. is een Kleuterschool gelegen aan Luxemburglaan 113 in Eindhoven.

Kinderdagverblijf Kruimel heeft twee vestigingen in Eindhoven en Geldrop. Ze streven ernaar om een veilige en prettige omgeving te creëren waarin elk kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Het kinderdagverblijf is flexibel en biedt opvang per uur aan, zodat werkende ouders de benodigde aandacht aan hun werk kunnen besteden. Daarnaast zijn de openingstijden ruim, van 6.30 uur tot 18.30 uur, om ouders de gelegenheid te geven hun kinderen voor of na het werk te brengen en op te halen. Kinderdagverblijf Kruimel is ook in 2023 nog steeds de goedkoopste, ondanks de prijsstijging. De uurprijs voor kinderdagverblijf is €8,90 en voor de bso (buitenschoolse opvang) €7,60.

Meer informatie over Kruimel Eindhoven B.V. in Eindhoven

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Eindhoven? Bij Kruimel Eindhoven B.V. kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kruimel Eindhoven B.V. geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kruimel Eindhoven B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Luxemburglaan 113 in Eindhoven. Ideaal dus als je in de omgeving van Eindhoven je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kruimel Eindhoven B.V. in Eindhoven

Wil je weten wat Kruimel Eindhoven B.V. te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kruimel Eindhoven B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kruimel Eindhoven B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kruimel Eindhoven B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kruimel Eindhoven B.V.

Bezoekers bekeken ook