Naar de boerderij Kinderdagverblijf

Naar de boerderij Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Lunerkampweg 5 in Rosmalen.

Kinderdagverblijf 'Naar de Boerderij' biedt kleinschalige en huiselijke dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de boerderij kunnen kinderen spelenderwijs de natuur ervaren, zoals het voeren van geitjes, eieren rapen en spelen in de buitenlucht. Er wordt elke dag een gezonde maaltijd geserveerd die aansluit bij de visie van het kinderdagverblijf op voedsel en de omgeving. Daarnaast bieden ze ook opvoedondersteuning aan ouders. De veiligheid van de kinderen staat voorop en het kinderdagverblijf voldoet aan alle eisen van de gemeentelijke verordening. Klanten zijn erg tevreden over de leidsters en de positieve sfeer op het kinderdagverblijf. Contactgegevens zijn te vinden op de website en ze zijn ook actief op social media.

Meer informatie over Naar de boerderij Kinderdagverblijf in Rosmalen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rosmalen? Bij Naar de boerderij Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Naar de boerderij Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Naar de boerderij Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Lunerkampweg 5 in Rosmalen. Ideaal dus als je in de omgeving van Rosmalen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Naar de boerderij Kinderdagverblijf in Rosmalen

Wil je weten wat Naar de boerderij Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Naar de boerderij Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Naar de boerderij Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Naar de boerderij Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Naar de boerderij Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook