CompaNanny Archipel

CompaNanny Archipel is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester van Karnebeeklaan 15 in Den Haag.

CompaNanny Archipel is een kinderdagverblijf dat in het begin van 2021 haar deuren opende in de Indische buurt in Den Haag. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een monumentaal dubbel herenhuis en biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er zijn in totaal zeven groepen verdeeld over verschillende verdiepingen en een grote avontuurlijke tuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Geïnteresseerden kunnen een rondleiding aanvragen om de omgeving en de werkwijze van CompaNanny te leren kennen. Het kinderdagverblijf is geopend van 07.30 tot 19.00 uur en de tarieven zijn afhankelijk van het aantal dagen opvang en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag. Het LRK-nummer is nodig voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag, en de GGD doet jaarlijks onderzoek op de vestigingen.

Meer informatie over CompaNanny Archipel in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij CompaNanny Archipel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij CompaNanny Archipel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

CompaNanny Archipel is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester van Karnebeeklaan 15 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

CompaNanny Archipel in Den Haag

Wil je weten wat CompaNanny Archipel te bieden heeft? Bekijk dan de website van CompaNanny Archipel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CompaNanny Archipel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CompaNanny Archipel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. CompaNanny Archipel

Bezoekers bekeken ook