Kinderdagverblijf Little Super Stars,

Kinderdagverblijf Little Super Stars, is een Kinderopvang gelegen aan Groene Hilledijk 282E in Rotterdam.

Little Super Stars werkt met vaste leidsters, zodat ouders en kinderen elke dag met een vertrouwd gezicht worden verwelkomd. Leidsters van dezelfde groep gaan nooit tegelijkertijd op vakantie, zodat de kinderen altijd minstens één vast gezicht om zich heen hebben. Er is ook een vaste invalleidster die wordt ingezet tijdens vakanties en ziektedagen. Als de invalleidster verhinderd is, vragen ze de vaste leidsters om extra te werken. Daarnaast biedt Little Super Stars veel extra activiteiten aan, zoals babymassage, muziekles, dansen en verzorgen van dieren. Ze hebben ook mooie buitenruimtes en gaan regelmatig naar speeltuinen, kinderboerderijen en parken. Er is ook een OuderApp beschikbaar. Ten slotte zijn er positieve ervaringen van ouders die hun kinderen met plezier naar de BSO van Little Super Stars brengen. De kinderen genieten van de activiteiten, de leidsters en hebben veel plezier na schooltijd. De moeder is ook erg tevreden over de opvang en laat haar kinderen met een gerust hart achter.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Little Super Stars, in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Kinderdagverblijf Little Super Stars, kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Little Super Stars, geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Little Super Stars, is een Kinderopvang gelegen aan Groene Hilledijk 282E in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Little Super Stars, in Rotterdam

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Little Super Stars, te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Little Super Stars, of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Little Super Stars,? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Little Super Stars, het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Little Super Stars,

Bezoekers bekeken ook