GO! Kinderopvang KDV Hanzepret

GO! Kinderopvang KDV Hanzepret is een Kinderopvang gelegen aan Koningsbergenstraat 201 in Lelystad.

KDV Hanzepret is een kinderdagverblijf dat zich bevindt in het multifunctionele gebouw de Hanzeborg in Lelystad. De Hanzeborg is een ontmoetingscentrum waar jong en oud samenkomen en biedt verschillende faciliteiten zoals een verzorgingshuis, een zwembad, fysiotherapie en een kapper. Binnen de Hanzeborg worden veel activiteiten georganiseerd, waarbij de kinderen van het KDV regelmatig contact hebben met de ouderen. Het kinderdagverblijf is kleinschalig en heeft een babygroep en een peutergroep, waarbij rekening wordt gehouden met de autonomie en ontwikkeling van ieder kind. De visie van Emmi Pikler en Regio Emilia worden toegepast. Verder biedt KDV Hanzepret een uitdagend buitenspeelterrein op het dak, een aparte leeshoek en de mogelijkheid om de dag van je kind te volgen via de Konnect app. Ouders worden actief betrokken bij de opvang en kunnen vrijblijvend hun kind inschrijven en een rondleiding krijgen.

Meer informatie over GO! Kinderopvang KDV Hanzepret in Lelystad

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Lelystad? Bij GO! Kinderopvang KDV Hanzepret kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij GO! Kinderopvang KDV Hanzepret geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

GO! Kinderopvang KDV Hanzepret is een Kinderopvang gelegen aan Koningsbergenstraat 201 in Lelystad. Ideaal dus als je in de omgeving van Lelystad je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

GO! Kinderopvang KDV Hanzepret in Lelystad

Wil je weten wat GO! Kinderopvang KDV Hanzepret te bieden heeft? Bekijk dan de website van GO! Kinderopvang KDV Hanzepret of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GO! Kinderopvang KDV Hanzepret? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GO! Kinderopvang KDV Hanzepret het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. GO! Kinderopvang KDV Hanzepret

Bezoekers bekeken ook