Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe

Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe is een Kleuterschool gelegen aan Duiselseweg 2 in Knegsel.

Kinderopvang Kiboekoe is een kinderdagverblijf, peuterprogramma en buitenschoolse opvang gevestigd op een melkveebedrijf in Knegsel. De boerderij is gelegen aan een doorgaande weg en in de buurt van de snelweg. Kiboekoe onderscheidt zich door hun visie, ruimte, groene omgeving en aanwezigheid van dieren, waardoor het een geweldige plek is voor kinderen van alle leeftijden. Voor vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Peter en Femke Bierens-Claas en het team van Kiboekoe. Het copyright van Kiboekoe is © 2020, alle rechten voorbehouden.

Meer informatie over Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe in Knegsel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Knegsel? Bij Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe is een Kinderopvang gelegen aan Duiselseweg 2 in Knegsel. Ideaal dus als je in de omgeving van Knegsel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe in Knegsel

Wil je weten wat Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe te bieden heeft? Bekijk dan de website van Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Agrarisch Kinderdagverblijf Kiboekoe

Bezoekers bekeken ook