Kinderdagverblijf De Keet (Winkel)

Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) is een Kinderopvang gelegen aan Langereis 14 in Winkel.

Kinderdagverblijf de Keet, de Langereis is een kinderdagverblijf dat zich richt op buitenleven. Het bevindt zich in een groene omgeving met veel buitenspeelruimte, een moestuin en een ontdektuin. De kinderen kunnen vrij buitenspelen en er is ook aparte buitenspeelruimte voor baby's. Het kinderdagverblijf biedt opvang aan baby's, dreumesen en peuters, waarbij elk kind specifieke aandacht krijgt. De groepsruimtes zijn ingericht naar de belevingswereld van de kinderen. Daarnaast worden er dans- en beweeglessen georganiseerd in samenwerking met Triade. Het kinderdagverblijf heeft ook een buitenschoolse opvang en ouders kunnen zich online inschrijven.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) in Winkel

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Winkel? Bij Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) is een Kinderopvang gelegen aan Langereis 14 in Winkel. Ideaal dus als je in de omgeving van Winkel je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) in Winkel

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Keet (Winkel)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Keet (Winkel) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf De Keet (Winkel)

Bezoekers bekeken ook