Kinderdagverblijf Andrea

Kinderdagverblijf Andrea is een Kinderdagopvang gelegen aan Noordstraat 54A in Ridderkerk.

Kinderdagverblijf Andrea is gevestigd in de wijk Bolnes en bevindt zich in een voormalige basisschool. Het gebouw ligt tegenover het winkelcentrum De Werf en biedt voldoende parkeergelegenheid. Naast het kinderdagverblijf is ook de buitenschoolse opvang Buitenbol in hetzelfde gebouw gehuisvest. De locatie heeft ruime en lichte lokalen voor de groepen en een grote speelhal. Er zijn verschillende speelhoeken gecreëerd, zodat kinderen tijdens het vrij spelen ook bij andere groepen kunnen kijken. Buiten is er een grote speelplaats met leuke speeltoestellen en buiten spelen is een belangrijk onderdeel van de dag. Het kinderdagverblijf biedt een gevarieerd spelaanbod en leermogelijkheden met verschillend materiaal en speelgoed. Het gemotiveerde team zorgt voor een veilige, leuke en stimulerende opvang. Gezonde voeding staat hoog in het vaandel, met gezonde snacks en biologische thee. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen zoals allergieën en geloofsovertuigingen. Er is ook aandacht voor rust en ritme, waarbij elk kind en elke leeftijdsgroep individueel wordt benaderd. Op de locatie zijn verschillende groepen, waaronder een babygroep, dreumesgroep, peutergroep en 3+ groep. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur, met verlengde opvang mogelijkheid vanaf.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Andrea in Ridderkerk

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Ridderkerk? Bij Kinderdagverblijf Andrea kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Andrea geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Andrea is een Kinderopvang gelegen aan Noordstraat 54A in Ridderkerk. Ideaal dus als je in de omgeving van Ridderkerk je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Andrea in Ridderkerk

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Andrea te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Andrea of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Andrea? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Andrea het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderdagopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Andrea

Bezoekers bekeken ook