Small Kidz Kinderdagverblijf

Small Kidz Kinderdagverblijf is een Kinderopvangbureau gelegen aan Bredestraat 31 in Rotterdam.

Small Kidz is een kinderopvang in de stad die hoogwaardige en kwalitatieve zorg biedt aan kinderen. Ze hebben groene binnentuinen waar kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Er is een aparte groep voor baby's waar ze in alle rust kunnen groeien en leren. Naast reguliere opvang biedt Small Kidz ook extra activiteiten zoals kunstzinnige vorming, yogalessen en Engelse lesjes met behulp van een speciaal programma. Ze zorgen ook voor kinderen die extra zorg of uitdaging nodig hebben. Als ouder kun je met een gerust hart naar je werk gaan, wetende dat je kind in een veilige en warme omgeving wordt verzorgd.

Meer informatie over Small Kidz Kinderdagverblijf in Rotterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Rotterdam? Bij Small Kidz Kinderdagverblijf kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Small Kidz Kinderdagverblijf geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Small Kidz Kinderdagverblijf is een Kinderopvang gelegen aan Bredestraat 31 in Rotterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Rotterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Small Kidz Kinderdagverblijf in Rotterdam

Wil je weten wat Small Kidz Kinderdagverblijf te bieden heeft? Bekijk dan de website van Small Kidz Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Small Kidz Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Small Kidz Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvangbureau op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Small Kidz Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook