Kinderdagverblijf Parpar

Kinderdagverblijf Parpar is een Naschoolse opvang gelegen aan De Helpende Hand 9 in Amstelveen.

ParPar is een kinderdagverblijf dat verschillende voordelen biedt. Het is tweetalig, organiseert feestdagen en speciale dagen, serveert gezonde warme maaltijden en maakt regelmatig uitstapjes. Daarnaast biedt ParPar theater, dans, (baby)gym en muziekles aan. Het kinderdagverblijf heeft een flexibel ruilbeleid en is kleinschalig en huiselijk. Het hanteert een all-inclusive tarief en heeft uitstekende inspectierapporten. De website maakt gebruik van cookies, waarover meer informatie te vinden is in de respectievelijke categorie├źn. Gebruikers kunnen altijd hun instellingen aanpassen via de link in de footer van de website.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Parpar in Amstelveen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amstelveen? Bij Kinderdagverblijf Parpar kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Parpar geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Parpar is een Kinderopvang gelegen aan De Helpende Hand 9 in Amstelveen. Ideaal dus als je in de omgeving van Amstelveen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Parpar in Amstelveen

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Parpar te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Parpar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Parpar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Parpar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Naschoolse opvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Parpar

Bezoekers bekeken ook