Kinderdagverblijf 't Huisje

Kinderdagverblijf 't Huisje is een Kinderopvang gelegen aan Weimarstraat 213 in Den Haag.

Kinderopvang 't Huisje is een kleinschalige kinderopvang in Den Haag voor kinderen van 0-4 jaar. Ze bieden duurzame en gezonde voeding, met dagelijks vers fruit en verse groenten. De lunch is altijd een warme maaltijd die past binnen de Schijf van Vijf. Beweging is ook belangrijk en er worden wekelijks uitstapjes georganiseerd naar de speeltuin, het park of de kinderboerderij. De visie van de kinderopvang is geïnspireerd op de principes van Janusz Korczak, een pedagoog en kinderarts. Ze streven naar professionele kwaliteit gecombineerd met huiselijke warmte. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur. Het contactadres is Weimarstraat 213 in Den Haag. Het privacybeleid van 't Huisje is ook van toepassing en zij respecteren de privacy van hun klanten.

Meer informatie over Kinderdagverblijf 't Huisje in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf 't Huisje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf 't Huisje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf 't Huisje is een Kinderopvang gelegen aan Weimarstraat 213 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf 't Huisje in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf 't Huisje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf 't Huisje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf 't Huisje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf 't Huisje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf ’t Huisje

Bezoekers bekeken ook