Kinderopvang De Liefde

Kinderopvang De Liefde is een Kinderopvang gelegen aan Bilderdijkstraat 27 in Amsterdam.

Kinderopvang De Liefde is een kinderopvang in Amsterdam-West die zowel dagopvang als buitenschoolse opvang biedt voor kinderen van nul tot twaalf jaar. De opvang is gelegen aan de Bilderdijkstraat en zorgt voor een prettige, veilige en gezonde omgeving voor de kinderen. Ouders kunnen een afspraak maken voor een bezoek aan de opvang en kunnen contact opnemen voor meer informatie. De opvang draait volledig om het welzijn van de kinderen. Verschillende medewerkers zijn verantwoordelijk voor de verschillende leeftijdsgroepen en er is zelfs een kokkin aanwezig. Het telefoonnummer van de opvang is +31641057375.

Meer informatie over Kinderopvang De Liefde in Amsterdam

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Amsterdam? Bij Kinderopvang De Liefde kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang De Liefde geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang De Liefde is een Kinderopvang gelegen aan Bilderdijkstraat 27 in Amsterdam. Ideaal dus als je in de omgeving van Amsterdam je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang De Liefde in Amsterdam

Wil je weten wat Kinderopvang De Liefde te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Liefde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Liefde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Liefde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang De Liefde

Bezoekers bekeken ook