K.d.v. Mini-Club Vlijmen

K.d.v. Mini-Club Vlijmen is een Kleuterschool gelegen aan Wolput 77 in Vlijmen.

Kinderdagverblijf Mini-Club is opgericht in september 1988 en wordt al 35 jaar geleid door Eugenie Quaadvliet. Daarnaast is er ook een buitenschoolse opvang genaamd Kidts-Club, die in februari 2011 van start is gegaan. Deze twee locaties zijn apart van elkaar gevestigd, maar bevinden zich naast elkaar. In Vlijmen is er sinds oktober 2014 ook kinderopvang beschikbaar op een charmante, landelijke locatie. Deze locatie biedt kleinschalige en betrokken kinderopvang. Bij interesse of vragen kan er contact worden opgenomen met de organisatie.

Meer informatie over K.d.v. Mini-Club Vlijmen in Vlijmen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Vlijmen? Bij K.d.v. Mini-Club Vlijmen kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij K.d.v. Mini-Club Vlijmen geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

K.d.v. Mini-Club Vlijmen is een Kinderopvang gelegen aan Wolput 77 in Vlijmen. Ideaal dus als je in de omgeving van Vlijmen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

K.d.v. Mini-Club Vlijmen in Vlijmen

Wil je weten wat K.d.v. Mini-Club Vlijmen te bieden heeft? Bekijk dan de website van K.d.v. Mini-Club Vlijmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij K.d.v. Mini-Club Vlijmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je K.d.v. Mini-Club Vlijmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. K.d.v. Mini-Club Vlijmen

Bezoekers bekeken ook