Kober kinderopvang Doppido

Kober kinderopvang Doppido is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterstraat 15 in Roosendaal.

Buitenschoolse opvang Doppido is een bso naast basisschool Jeroen Bosch in Roosendaal. Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten, zoals koken, klussen en proefjes doen. De bso heeft verschillende ruimtes met elk hun eigen functie. Kinderen uit groep 5 of hoger mogen zelf naar de bso en school lopen. Doppido heeft een grote buitenruimte en biedt verruimde opvang. Ouders kunnen de activiteiten van de dag bekijken in de Ouderapp. Er is ook een mogelijkheid voor een rondleiding op de locatie. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen met het serviceteam van Kober.

Meer informatie over Kober kinderopvang Doppido in Roosendaal

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Roosendaal? Bij Kober kinderopvang Doppido kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kober kinderopvang Doppido geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kober kinderopvang Doppido is een Kinderopvang gelegen aan Kloosterstraat 15 in Roosendaal. Ideaal dus als je in de omgeving van Roosendaal je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kober kinderopvang Doppido in Roosendaal

Wil je weten wat Kober kinderopvang Doppido te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kober kinderopvang Doppido of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kober kinderopvang Doppido? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kober kinderopvang Doppido het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kober kinderopvang Doppido

Bezoekers bekeken ook