Kinderopvang "De Gompy's"

Kinderopvang "De Gompy's" is een Kinderopvang gelegen aan Danslaan 72 in Almere.

De tekst beschrijft het kinderdagverblijf De Gompy's, een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is plaats voor 5 kinderen per dag en de kinderen zitten in een gemengde leeftijdsgroep. De kinderen van de buitenschoolse opvang worden opgehaald door pedagogisch medewerkers. Na binnenkomst op de opvang worden de kinderen begroet, hun handen gewassen en wordt er gegeten en gedronken. Daarna kunnen de kinderen vrij spelen en worden ze gestimuleerd om buiten te spelen. Het kinderdagverblijf biedt verschillende contracten aan, waaronder een 52 weken contract en een 49 weken contract. Voor meer informatie over tarieven en inschrijving kunnen ouders contact opnemen via e-mail. Verschillende documenten en downloads, zoals het pedagogisch beleidsplan en GGD-rapporten, zijn beschikbaar op de website. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Almere en heeft een apart telefoonnummer en e-mailadres voor de buitenschoolse opvang.

Meer informatie over Kinderopvang "De Gompy's" in Almere

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Almere? Bij Kinderopvang "De Gompy's" kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang "De Gompy's" geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang "De Gompy's" is een Kinderopvang gelegen aan Danslaan 72 in Almere. Ideaal dus als je in de omgeving van Almere je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang "De Gompy's" in Almere

Wil je weten wat Kinderopvang "De Gompy's" te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang "De Gompy's" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang "De Gompy's"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang "De Gompy's" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang “De Gompy’s”

Bezoekers bekeken ook