Kinderdagverblijf Marimba

Kinderdagverblijf Marimba is een Kinderopvang gelegen aan Minckelersstraat 77 in Hilversum.

Kinderdagverblijf Marimba is gevestigd in Hilversum Oost en biedt opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft zes groepen en beschikt over ruime groepsruimtes en een grote tuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. De openingstijden van Marimba zijn van 07.30 uur tot 18.30 uur. Het kinderdagverblijf staat onder leiding van manager Jacqueline de Jong. Het registratienummer van Marimba is 103705466. Voor informatie over sluitingsdagen kan er op de website worden gekeken.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Marimba in Hilversum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hilversum? Bij Kinderdagverblijf Marimba kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Marimba geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Marimba is een Kinderopvang gelegen aan Minckelersstraat 77 in Hilversum. Ideaal dus als je in de omgeving van Hilversum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Marimba in Hilversum

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Marimba te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Marimba of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Marimba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Marimba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Marimba

Bezoekers bekeken ook