Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud

Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Heijmansstraat 8 in Hoogwoud.

Kindercentrum Opmeer in Hoogwoud biedt hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang onder één dak. Ze streven ernaar om kinderen elke dag te verwonderen en hun eigen unieke zelf te laten ontdekken. Het kindercentrum heeft ruime speelruimtes rondom een centrale speelhal, een natuurlijke tuin en organiseert regelmatig uitstapjes naar verschillende locaties. De openingstijden van het kinderdagverblijf zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur. Aanmelden kan via de website. Daarnaast biedt Kindercentrum Opmeer ook andere opvangvormen, zoals peuteropvang. Het GGD-inspectierapport van Kinderdagverblijf Hoogwoud is positief en aan alle voorwaarden is voldaan. Recentelijk hebben de kinderen van het kinderdagverblijf een bezoek gebracht aan aardbeienboer Groot in Vers in Hoogwoud. Voor meer informatie en contactgegevens, kan men terecht op de website van Kindercentrum Opmeer.

Meer informatie over Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud in Hoogwoud

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Hoogwoud? Bij Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Heijmansstraat 8 in Hoogwoud. Ideaal dus als je in de omgeving van Hoogwoud je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud in Hoogwoud

Wil je weten wat Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kindercentrum Berend Botje Opmeer-Hoogwoud

Bezoekers bekeken ook