Partou Villa de Boerderie

Partou Villa de Boerderie is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 292 in Zwaag.

Dit is een samenvatting van een kinderdagverblijf genaamd Villa de Boerderie in Zwaag. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een oude boerderij en biedt kleinschalige opvang met persoonlijke aandacht voor het kind. Er zijn groepen voor baby's en peuters, en de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ouders kunnen het GGD-rapport bekijken voor meer informatie over de beoordeling van het kinderdagverblijf. Daarnaast kunnen ouders het pedagogisch beleid lezen en gebruik maken van de rekentool om de kosten voor kinderopvang te berekenen. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van een app om ouders op de hoogte te houden en stuurt foto's en berichtjes.

Meer informatie over Partou Villa de Boerderie in Zwaag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Zwaag? Bij Partou Villa de Boerderie kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Partou Villa de Boerderie geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Partou Villa de Boerderie is een Kinderopvang gelegen aan Dorpsstraat 292 in Zwaag. Ideaal dus als je in de omgeving van Zwaag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Partou Villa de Boerderie in Zwaag

Wil je weten wat Partou Villa de Boerderie te bieden heeft? Bekijk dan de website van Partou Villa de Boerderie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Villa de Boerderie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Villa de Boerderie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Partou Villa de Boerderie

Bezoekers bekeken ook