Kinderopvang Dribbel

Kinderopvang Dribbel is een Kinderopvang gelegen aan Lange Kavel 50 in Emmer-Compascuum.

Kinderopvang Dribbel is een professionele kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar. Ze bieden twee groepen aan, namelijk een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, beide gevestigd in dorpshuis de Stobbe. De opvang staat bekend om de huiselijke sfeer en werkt met een team van vaste leidsters. Er wordt veel aandacht besteed aan vroeg en voorschoolse educatie, waarbij peuters spelenderwijs bekend worden met onder andere schrijven en taalontwikkeling. De dagopvang is voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar en biedt ook extra educatieve activiteiten aan. De buitenschoolse opvang is voor kinderen van 4-12 jaar en er is plek voor maximaal 10 kinderen. Het team van Kinderopvang Dribbel bestaat uit gediplomeerde leidsters met ervaring, die regelmatig overleg hebben en beschikken over de benodigde certificaten. Daarnaast is er een coach en beleidsmedewerker in dienst die het personeel coacht. De opvang biedt ook flexibele opvang aan en heeft een eigen beleidsplan en rapportage, een portaal en een menu. De contactgegevens van Kinderopvang Dribbel zijn te vinden op hun website.

Meer informatie over Kinderopvang Dribbel in Emmer-Compascuum

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Emmer-Compascuum? Bij Kinderopvang Dribbel kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderopvang Dribbel geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderopvang Dribbel is een Kinderopvang gelegen aan Lange Kavel 50 in Emmer-Compascuum. Ideaal dus als je in de omgeving van Emmer-Compascuum je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderopvang Dribbel in Emmer-Compascuum

Wil je weten wat Kinderopvang Dribbel te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderopvang Dribbel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Dribbel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Dribbel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderopvang Dribbel

Bezoekers bekeken ook