Kinderdagverblijf Stevin Rakkers

Kinderdagverblijf Stevin Rakkers is een Kleuterschool gelegen aan Stevinstraat 248 in Den Haag.

De Rakkers is een organisatie die hoogwaardige kinderopvang biedt voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ze hebben meerdere vestigingen in Scheveningen en streven ernaar kinderen te stimuleren in hun totale ontwikkeling. De Rakkers onderscheidt zich van andere kinderdagverblijven door de warme en huiselijke sfeer die ze behouden. Ze bieden reguliere kinderopvang, flexibele opvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan. De Rakkers is bekend in Scheveningen en heeft een mondiaal en open karakter in een huiselijke sfeer. Ze hechten waarde aan de unieke behoeften van elk kind en helpen hen zich te ontplooien en te socialiseren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een persoonlijk gesprek of rondleiding. De Rakkers voldoet aan strenge wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en pedagogisch beleid. Ze bieden ook taalstimulering aan in een huiselijke omgeving en flexibele opvang voor ouders met wisselende roosters.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Stevin Rakkers in Den Haag

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Den Haag? Bij Kinderdagverblijf Stevin Rakkers kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kinderdagverblijf Stevin Rakkers geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kinderdagverblijf Stevin Rakkers is een Kinderopvang gelegen aan Stevinstraat 248 in Den Haag. Ideaal dus als je in de omgeving van Den Haag je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kinderdagverblijf Stevin Rakkers in Den Haag

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Stevin Rakkers te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Stevin Rakkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Stevin Rakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Stevin Rakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kleuterschool op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kinderdagverblijf Stevin Rakkers

Bezoekers bekeken ook