Kids First KDV & BSO Kruimeltje

Kids First KDV & BSO Kruimeltje is een Kinderopvang gelegen aan De Verbetering 6 in Groningen.

Kinderdagverblijf Kruimeltje in Hoogkerk, Groningen biedt opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in 3 groepen op basis van leeftijd. Ze bieden het hele jaar door opvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar, op momenten dat de ouders werken of studeren. Kinderen leren hier samen spelen en ontwikkelen zich tot kleine mensen voordat ze naar school gaan. Naast kinderdagverblijf biedt locatie Kruimeltje ook buitenschoolse opvang aan. De contactgegevens van het kinderdagverblijf zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Kids First KDV & BSO Kruimeltje in Groningen

Op zoek naar een kinderdagverblijf in de omgeving van Groningen? Bij Kids First KDV & BSO Kruimeltje kun je jouw kinderen veilig achterlaten in een prettige en leerzame omgeving. Bij Kids First KDV & BSO Kruimeltje geven ze echt om jouw kind en hoef je je dus geen zorgen meer te maken.

Kids First KDV & BSO Kruimeltje is een Kinderopvang gelegen aan De Verbetering 6 in Groningen. Ideaal dus als je in de omgeving van Groningen je kind naar een kinderdagverblijf wilt brengen.

Kids First KDV & BSO Kruimeltje in Groningen

Wil je weten wat Kids First KDV & BSO Kruimeltje te bieden heeft? Bekijk dan de website van Kids First KDV & BSO Kruimeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids First KDV & BSO Kruimeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids First KDV & BSO Kruimeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander kinderdagverblijf? Bekijk meer Kinderopvang op onze website.

  1. Kinderopvang
  2. Kids First KDV & BSO Kruimeltje

Bezoekers bekeken ook